Tervetuloa vesiosuuskunta Majavan kotisivuille

 

Vesiosuuskunta Majava on vuonna 1998 perustettu vesihuoltolaitos, jonka tavoitteena on toimittaa kuluttajille  Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 461/2000 mukaista talousveden laatukriteerit täyttävää vettä.

Pääosalle vesihuoltolaitoksen Pieksämäen kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alueet I, IV, V ja VII) tuleva vesi on peräisin Pieksämäen kaupungin vesihuoltolaitokselta (Pieksämäen Vesi), jolla on useampi vedenottamo. Vesien mahdollisesta sekoittumisesta vastaa Pieksämäen Vesi.

Pienelle osalle vesihuoltolaitoksen Pieksämäen kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alue VI) tuleva vesi on peräisin Kai-Ka-La:n vesiosuuskunnalta (vesihuoltolaitokselta), jolla on yksi vedenottamo.

Vesihuoltolaitoksen Mikkelin kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alueet II ja III) tuleva vesi on peräisin Mikkelin kaupungin vesihuoltolaitokselta. Mikkelin kaupungin vesilaitos ostaa jakeluun tulevan veden Kangasniemen vesilaitokselta. Kangasniemen vesilaitokselta tuleva vesi on peräisin Pohjaniemen vedenottamolta.

Ajankohtaista
Talvi tulee, jäätyykö vesijohdot? Lisää >>
VESIMITTARILUKEMA 2022 Lisää >>
©2022 Vesiosuuskunta Majava - MMD Networks Oy