Tervetuloa vesiosuuskunta Majavan kotisivuille

 

Vesiosuuskunta Majava on vuonna 1998 perustettu vesihuoltolaitos, jonka tavoitteena on toimittaa kuluttajille  Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 461/2000 mukaista talousveden laatukriteerit täyttävää vettä.

Pääosalle vesihuoltolaitoksen Pieksämäen kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alueet I, IV, V ja VII) tuleva vesi on peräisin Pieksämäen kaupungin vesihuoltolaitokselta (Pieksämäen Vesi), jolla on useampi vedenottamo. Vesien mahdollisesta sekoittumisesta vastaa Pieksämäen Vesi.

Pienelle osalle vesihuoltolaitoksen Pieksämäen kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alue VI) tuleva vesi on peräisin Kai-Ka-La:n vesiosuuskunnalta (vesihuoltolaitokselta), jolla on yksi vedenottamo.

Vesihuoltolaitoksen Mikkelin kaupungin alueella oleville käyttäjille (osa-alueet II ja III) tuleva vesi on peräisin Mikkelin kaupungin vesihuoltolaitokselta. Mikkelin kaupungin vesilaitos ostaa jakeluun tulevan veden Kangasniemen vesilaitokselta. Kangasniemen vesilaitokselta tuleva vesi on peräisin Pohjaniemen vedenottamolta.

Ajankohtaista
©2022 Vesiosuuskunta Majava - MMD Networks Oy